Blog

«Nadie está preparado para algo como un atentado»

Entrevista publicada en Diari de Tarragona a Elisa Micciola, Psicóloga, miembro de la UAVAT (Unidad de Atención y Valoración a Afectados por Terrorismo) y del equipo de Espai Jonc. ¿En qué momento psicológico están los heridos? Tenemos el procedimiento judicial a las puertas. En septiembre u octubre podemos tener inicio de juicio y eso no … Continuar leyendo «Nadie está preparado para algo como un atentado»

Seguim al vostre costat

Des del Centre Psicoterapèutic Espai Jonc de Tarragona, us informem que, per tal de prevenir i controlar l'impacte del COVID-19, i seguint les mesures adoptades des de les diferents Administracions Públiques, us seguim atenent via Skype💻, videotrucada de WhatsApp 📱o trucada telefònica📞 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Moltes gràcies per … Continuar leyendo Seguim al vostre costat

Explicar la mort dels avis als nostres infants👵🏼👴🏼.

Compartim aquesta guia didàctica que han elaborat les nostres companyes del dels Grups de Treballs del COPC: “Més enllà dels contes” i el de “Pèrdues i processos de dol” de la delegació de Tarragona..És una proposta de contes adaptada a la situació actual per tal d’ajudar- vos a parlar amb els vostres fills, filles i … Continuar leyendo Explicar la mort dels avis als nostres infants👵🏼👴🏼.

Día Mundial del Parkinson

L'onze d’abril es celebra el #DíaMundialDelPárkinson i des d’Espai Jonc – Centre Psicoterapèutic ens volem sumar a la campanya #SeñalesInvisibles que han posat en marxa les associacions i la Federación Española de Párkinson @feparkinson .L’objectiu és conscienciar i sensibilitzar a la societat sobre l’impacte de la malaltia a la vida diària dels pacients.El tremolor i els símptomes motrius en general són … Continuar leyendo Día Mundial del Parkinson

Espai Jonc forma part de la Unitat d’Atenció i Valoració a Afectats del Terrorisme (UAVAT)

La Unitat d’Atenció i Valoració a Afectats del Terrorisme (UAVAT) està constituïda per psicòlegs clínics, forenses, psiquiatres, advocats i professionals experts en atenció a víctimes del terrorisme i grans catàstrofes. La seva delegació a Tarragona està ubicada al nostre centre Espai Jonc. En motiu de l’aniversari dels atemptats de Barcelona i Cambrils us agrairíem que … Continuar leyendo Espai Jonc forma part de la Unitat d’Atenció i Valoració a Afectats del Terrorisme (UAVAT)