AVÍS LEGAL

AVÍS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT

OBJECTE

El present avís legal regula l’ús i utilització del lloc web http://www.espaijonc.com del qual és titular CARMEN MONTSERRAT AGUADE La navegació pel lloc web li atribueix la condició d’USUARI d’aquest i comporta la seva acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna una de les condicions publicades en aquest avís legal, advertint que aquestes condicions poden ser modificades sense notificació prèvia per part de CARMEN MONTSERRAT Aguadé, en aquest cas es procedirà a la seva publicació i avís amb la màxima antelació possible. Per això és recomanable llegir amb atenció el contingut en cas de desitjar accedir i fer ús de la informació i dels serveis oferts des d’aquest lloc web. L’usuari, a més, s’obliga a fer un ús correcte del lloc web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l’cremen públic, els fas servir del trànsit i el present Avís Legal, i respondrà davant CARMEN MONTSERRAT AGUADE o davant de tercers , de qualsevol dany i perjudicis que es puguin causar com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació. Qualsevol utilització diferent de l’autoritzada està expressament prohibida, i pot CARMEN MONTSERRAT AGUADE denegar o retirar l’accés i el seu ús en qualsevol moment.

1. IDENTIFICACIÓ

CARME MONTSERRAT AGUADÉ, en compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l’informa que:
La seva denominació social és: CARMEN MONTSERRAT AGUADÉ
El seu nom comercial és: ESPAI JONC El seu CIF és: 39720128W
El seu domicili social és a: C / PERE MARTELL, 28, 43005 TARRAGONA

2. COMUNICACIONS

Per comunicar-se amb nosaltres, posem a la seva disposició diferents mitjans de contacte que detallem a continuació:

Telèfon: 977.856.927 E-mail: info@espaijonc.com
Adreça postal: C / PERE MARTELL, 28, 43005 TARRAGONA

Totes les notificacions i comunicacions entre els usuaris i ESPAI JONC es consideraran eficaços, a tots els efectes, quan es realitzin a través de qualsevol mitjà dels detallats anteriorment.

3. CONDICIONS D’ACCÉS I UTILITZACIÓ

El lloc web i els seus informacions són d’accés lliure i gratuït. No obstant això, ESPAI JONC pot condicionar la utilització d’alguns dels serveis oferts a la seva web a la prèvia formalització del corresponent contracte de prestació de serveis sota llicències. L’usuari garanteix l’autenticitat i actualitat de totes aquelles dades que comuniqui a ESPAI JONC i serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi.

L’usuari es compromet expressament a fer un ús adequat dels continguts i serveis d’ESPAI JONC i a no emprar-los per, entre d’altres:

1. Difondre continguts delictius, violents, pornogràfics, racistes, xenòfobs, ofensius, d’apologia del terrorisme o, en general, contraris a la llei oa l’ordre públic.

2. Introduir a la xarxa virus informàtics o realitzar actuacions susceptibles d’alterar, espatllar, interrompre o generar errors o danys en els documents electrònics, dades o sistemes físics i lògics d’ESPAI JONC o de terceres persones; així com obstaculitzar l’accés d’altres usuaris al lloc web i als seus servicias mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals ESPAI JONC presta els seus serveis.

3. Intentar accedir als comptes de correu electrònic d’altres usuaris oa àrees restringides dels sistemes informàtics d’ESPAI JONCO de tercers i, si s’escau, extreure informació.

4. Vulnerar els drets de propietat intel·lectual o industrial, així com violar la confidencialitat de la informació d’ESPAI JONC o de tercers.

5. Suplantar la identitat de qualsevol altre usuari.

6. Reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició, ESPAI JONC o qualsevol altra forma de comunicació pública, transformar o modificar els continguts, llevat que es compti amb l’autorització del titular dels corresponents drets o això resulti

7. Demanar dades amb finalitat publicitària i de remetre legalment permès. publicitat de qualsevol classe i comunicacions amb fins de venda o altres de naturalesa comercial sense que n’hi hagi la prèvia sol·licitud o consentiment.

Tots els continguts del lloc web, com ara textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, així com el seu disseny gràfic i codis font, constitueixen una obra la propietat pertany a ESPAI JONC sense que puguin entendre cedits a l’usuari cap dels drets d’explotació sobre els mateixos més enllà de l’estrictament necessari per al correcte ús del web.

En definitiva, els usuaris que accedeixin a aquest lloc web poden visualitzar els continguts i efectuar, si escau, còpies privades autoritzades sempre que els elements reproduïts no ni s’instal·lin a servidors connectats a xarxes, ni siguin siguin cedits posteriorment a tercers, objecte de cap tipus d’explotació.

Així mateix, totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen al lloc web són propietat d’ESPAI JONC, sense que pugui entendre que l’ús o accés al mateix atribueixi a l’usuari cap dret sobre els mateixos La distribució, modificació, cessió o comunicació pública dels continguts i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets d’explotació prohibits.

L’establiment d’un hiperenllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre ESPAI JONC i el propietari del lloc web en la qual s’estableixi, ni l’acceptació i aprovació per part d’ESPAI JONC dels seus continguts o serveis. ESPAI JONC no es responsabilitza de l’ús que cada usuari els doni als materials posats a disposició en aquest lloc web ni de les actuacions que realitzi en base als mateixos.

3.1 EXCLUSIÓ DE GARANTIES I DE RESPONSABILITAT EN L’ACCÉS I LA UTILITZACIÓ

El contingut del present lloc web és de caràcter general i té una finalitat merament informativa, sense que es garanteixi plenament l’accés a totes els continguts, ni la seva exhaustivitat, correcció, vigència o actualitat, ni la seva idoneïtat o utilitat per a un objectiu específic. ESPAI JONC exclou, fins on permet l’ordenament jurídic, qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis tota naturalesa derivats de:

1 La impossibilitat d’accés al lloc web o la falta de veracitat, exactitud, exhaustivitat i / o actualitat dels continguts, així com l’existència de vicis i defectes de tota classe dels continguts transmesos, difosos, emmagatzemats, posats a disposició, a els que s’hagi accedit a través del lloc web o dels serveis que s’ofereixen.

2 La presència de virus o d’altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics, documents electrònics o dades dels usuaris.

3. L’incompliment de les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del tràfic i el present web. En particular, ia manera d’exemple, ESPAI JONC no es fa responsable de les actuacions de tercers que vulnerin drets de propietat intel·lectual i industrial, secrets empresarials, drets a l’honor, a la avís legal com a conseqüència de l’ús incorrecte del lloc intimitat personal i familiar ia la pròpia imatge, així com la normativa en matèria de competència deslleial i publicitat il·lícita.

Així mateix, ESPAI JONC declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que es trobi fora d’aquesta web i no sigui gestionada directament pel nostre webmaster. La funció dels links que apareixen en aquesta web és exclusivament la d’informar l’usuari sobre l’existència d’altres fonts susceptibles d’ampliar els continguts que ofereix aquest lloc web. ESPAI JONC no garanteix ni es responsabilitza del funcionament o accessibilitat dels llocs enllaçats; ni suggereix, convida o recomana la visita als mateixos, de manera que tampoc serà responsable del resultat obtingut. ESPAI JONC no es responsabilitza de l’establiment d’hipervincles per part de tercers.

3.2 PROCEDIMENT EN CAS DE REALITZACIÓ D’ACTIVITATS DE CARÀCTER IL·LÍCIT

En el cas que qualsevol usuari o un tercer consideri que existeixen fets o circumstàncies que revelin el caràcter il·lícit de la utilització de qualsevol contingut i / o de la realització de qualsevol activitat en les pàgines web incloses o accessibles a través del lloc web, haurà d’enviar JONC identificant-se degudament i especificant les suposades una notificació al ESPAI infraccions.

3.3 PUBLICACIONS La informació administrativa facilitada a través del lloc web no substitueix la publicitat legal de les lleis, normatives, plans, disposicions generals i actes que hagin de ser publicats oficials de les administracions públiques, que formalment als diaris constitueixen l’únic instrument que dóna fe de la seva autenticitat i contingut. La informació disponible en aquest lloc web s’ha d’entendre com una guia sense propòsit de validesa legal.

4. POLÍTICA DE PRIVACITAT

4.1 Informació bàsica sobre Protecció de Dades

Responsable: CARMEN MONTSERRAT AGUADE

Finalitat: Prestar els serveis sol·licitats, mantenir comunicacions per a la consecució d’aquests i mantenir-lo informat sobre la nostra activitat en general. Legitimació: Execució d’un contracte. Consentiment de l’interesado.s

Destinatari: No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.

Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets indicats en la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a l’adreça que s’indica a la informació addicional.

4.2. Informació addicional sobre protecció de dades

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

Identitat: CARMEN MONTSERRAT AGUADE NIF: 39720128W

Correu electrònic: info@espaijonc.com

Adreça postal: C / PERE MARTELL, 28, 43005 TARRAGONA

Telèfon: 977856 927

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

En ESPAI JONC tractem la informació que ens faciliten les persones interessades per tal de prestar-li els serveis concertats, realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal dels serveis sol·licitats, mantenir comunicacions a prop dels mateixos, així mengi el envia de comunicacions inclusivament per correu electrònic, per mantenir-lo informat sobre la nostra activitat en general.

Per quant de temps conservarem les seves dades? Les dades es conservaran mentre no sol·liciti la seva supressió, i en qualsevol cas, durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades? Li vam indicar la base legal per al tractament de les seves dades: Execució d’un contracte: Prestació dels serveis sol·licitats Consentiment de l’interessat: Enviament de comunicacions comercials sobre la nostra activitat en general.

A què destinataris es comunicaran les seves dades? No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.

¿Transferències de dades a tercers països? No estan previstes transferències de dades a tercers països.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades? Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en ESPAI JONC estem tractant dades personals que els concerneixin, o no. Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollits En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions. Així mateix, en els supòsits legalment establerts, tindrà dret a la portabilitat de les seves dades personals.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas CARMEN MONTSERRAT Aguadé deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. Vostè podrà exercir materialment els seus drets de la següent manera: enviant un correu electrònic a o una carta a C / PERE MARTELL, 28, 43005 TARRAGONA- TARRAGONA

Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada. En cas que senti vulnerats els seus drets pel que fa a la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent a través del seu lloc web: http://www.agpd.es