Espai Jonc forma part de la Unitat d’Atenció i Valoració a Afectats del Terrorisme (UAVAT)

La Unitat d’Atenció i Valoració a Afectats del Terrorisme (UAVAT) està constituïda per psicòlegs clínics, forenses, psiquiatres, advocats i professionals experts en atenció a víctimes del terrorisme i grans catàstrofes. La seva delegació a Tarragona està ubicada al nostre centre Espai Jonc.

En motiu de l’aniversari dels atemptats de Barcelona i Cambrils us agrairíem que féssiu difusió de la existència d’aquesta unitat per tal que les víctimes, afectats i familiars puguin conèixer i disposar d’aquest recurs. Les persones afectades de la província de Tarragona seran atesos pel equip especialitzat en peritatges i atenció en postraumtatologia i intervenció en crisis del nostre centre ubicat a Tarragona.

tríptic 1

 

tríptic 2

Baixar tríptic